Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Claudia De Breij Oudejaarsconference 2022 Live


Youtube

. 3K views 9 months ago Claudia de Breij over een eerste vakantie alleen naar de Wadden en de. Dit jaar komt de Oudejaarsconference live vanuit. Claudia de Breij over het vliegtuig pakken naar Ibiza en de plekken op de wereld waar zij met haar vrouw. Event by Theater aan het Vrijthof on Saturday December 3 2022. Theater event in Apeldoorn Netherlands by Theater Concert Orpheus on Friday November 11 2022. The Dutch comedian Claudia de Breij looks back on the year 2022. Directed by Titus Tiel Groenestege Misjel..


Bekijk hier de gehele uitzending. . Heb Lief is de nieuwe single van Claudia de Breij Het liedje gaat over wat er echt toe doet in the end en maakt onderdeel uit van het album Hier ben ik. Jouw liedje - Claudia de Breij Claudia de Breij zingt over hoe dicht ze met haar kind verbonden is Eerst in de buik nu op deze wereld dankzij een hartslag. De ondertitel van deze cd is De Mooiste Liedjes Van Claudia de Breij en niets is minder waar De 13 bekende nummers werden in een vrijblijvende sessie in de studio opnieuw opgenomen..


Claudia is al jarenlang gelukkig samen met haar vrouw Jessica van Geel In 2011 maakten de twee bekend dat ze een relatie hadden enige tijd nadat Claudia had laten weten dat. Claudia de Breij trouwt zaterdag met haar vriendin Jessica van Geel op Schiermonnikoog Het is het tweede huwelijk voor De Breij Dat heeft het management van De Breij gemeld. Het is niet de eerste keer dat Claudia de Breij in het huwelijksbootje stapt Eerder trouwde de goedlachse cabaretière met Conny Kraaijeveld Samen kregen zij hun zoontje Bing. Claudia de Breij Utrecht 13 maart 1975 is een Nederlandse cabaretière presentatrice zangeres radio-dj en schrijfster. En natuurlijk over het liefdesduo dat ze sinds een paar jaar vormt met Jessica van Geel De partner van Claudia de Breij met wie ze veel gemeen heeft..


Claudia de Breij was born on 13 March 1975 in Utrecht. . Occupation s Comedian singer show host songwriter radio disk-jockey..



Dagblad Van Het Noorden

Komentar